Varkat Drago – për breza të tërë, kantieri i ndërtimit të anijeve të drejtuara nga familja ka qenë i njohur për prodhimin e anijeve për përdorim evropian në brendësi dhe bregdet.
Fokusi i kantierit të ndërtimit të anijeve është qartësisht në varkat e kabinës. Sidomos vitet e fundit, në portofol janë shtuar varkat e lehta, efikase dhe funksionale të kabinave, kryesisht me dhomë tualeti.
Varkat drago janë varka rimorkio ideale, varka familjare të përsosura, varka për përdorim të lirë në brendësi, por edhe për ujërat bregdetare.

Modelet tona janë të njohura në të gjithë Evropën për konceptin e tyre të përsosur të dhomës, dizajnin e tyre funksional modern dhe një raport të balancuar çmim-performancë.


Pamje e përgjithshme e modelit


DRAGO 750

Drago 750 u vendos për herë të parë në verën e vitit 2023. Me këtë model varkash, Drago hap një strategji të re model trend-setting.
Drago 750 kombinon dizajnin modern me përdorimin maksimal të hapësirës. Kabina mund të strehojë deri në katër persona në mënyrë të rehatshme,
Një shtesë … më shumë…

Gjatësia:7.75 m
Gjerësia:2.44 m
Maks. Personat:7
Kabina Berths / Totali:4 / 5
Trailerbar nga:2,350 kg
Çmimi bazë me motor:€76,900

DRAGO 665

Drago 665 ka një pikë të veçantë shitjeje unike. Si një nga varkat e pakta në këtë klasë të madhësisë, tre të rritur mund ta kalojnë natën rehat në kabinë. Kjo është bërë e mundur nga … më shumë…

Gjatësia:7.00 m
Gjerësia:2.26 m
Maks. Personat:6
Kabina Berths / Totali:3 / 5
Trailerbar nga:1,790 kg
Çmimi bazë me motor:prej 48.280 €

DRAGO 660

Për më shumë se një dekadë, ky model ka qenë një zgjedhje popullore për ata që e duan ecjen në ujë dhe duan të kalojnë disa netë në bord. Drago 660S ka një bujar … më shumë…

Gjatësia:6.54 m
Gjerësia:2.26 m
Maks. Personat:6
Kabina Berths / Totali:2 / 4
Trailerbar nga:1,650 kg
Çmimi bazë me motor:43.800 €

DRAGO 550

Drago 550 është shoqëruesi i duhur për qëndrime spontane gjatë natës, kabina e harkut është e ndritshme dhe e gjerë, në raftet anësore ka … më shumë…

Gjatësia:5.50 m
Gjerësia:2.04 m
Maks. Personat:5
Kabina Berths / Totali:2 / 3
Trailerbar nga:1.000 kg
Çmimi bazë me motor:26.300 €